Zloděj něhy

Zloděj něhy

Anotace: :::)))

Chtěl bych Ti do vlasů,
paprsky slunce vplést,
v jasu a úžasu
nechat se svést.
Nechat se objímat,
líbat a hladit,
touhy tvé sledovat,
tiše je ladit.
Jsem jako zloděj,
co krade tvou něhu,
jak kapitán z lodě,
bez země v nedohlednu.
Autor Ďábel sám, 27.02.2007
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..teda Ďáblíku.. :-)))

27.02.2007 18:46:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí