Koloběh

Koloběh

Jentak ležím na trávě, dívám se na nebe. Přemýšlím o právě, dívat se na tebe. Říkáš mi kamarád, je to vážně super... Ale pochop, že mám tě rád, však ty říkáš uber. Vážně nevím co si myslet, jestli máš me ráda. Bojím se, že až tu bude ti třicet, budeš mě znát jen jako kamaráda. Necháš si srdce zlomit od nějakýho debila. Pak se zase budeš zlobit, proč sis to s ním začala. Brečet mi budeš na rameni, vlastně jako vždycky. A pak mi ještě řekni, "je mi s tebou hezky..."
Autor Koubic, 14.03.2019
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí