Modré pomněnky

Modré pomněnky

Anotace: Vítr češe tvoje vlasy...

 

Vítr češe tvoje vlasy

déšť chutná po soli,

bývaly to fajn hovory

i chvíle mlčení

a pomněnkové tvé oči

chápající ticho

vedou ruce po tvých bocích

nahoru do kopců

a zase zpět do úbočí,

beze zbytečných slov

a přesto je vše vyřčeno,

chci se zas topit v pomněnkách

a slyšet mlčení,

nevyřčená něžná slova

ten křik tvého těla,

z dálky tichounké volání

jsi moje prokleti,

toužím jen po tvém obětí

po větru ve vlasech

po modrých pomněnkách.

Autor milda0043, 16.03.2019
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí