S laskou

S laskou

Anotace: Nikdy nenaplnena....

S láskou si se narodil
s láskou také skonáš
a jak láska vypadá
v životě sám poznáš.
Láska ta je nehmotná
do rukou se chytit nedá,
však kdo má trochu odvahy
ten k ní cestu hledá.
Cesta je někdy klikatá
a někdy vede přímo
a šípy míří do terče
a nebo vedou mimo.
Stejně se však ocitnou
všichni na jedné lidi,
tak to na tom světě prostě chodí
Autor Adina77, 17.03.2019
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Urban, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí