Jen Pusa

Jen Pusa

Anotace: Ráno spíš, večer usínáš, Pusu si beru a dávám ti a ty to nevnímáš

Polibek od tebe sladký jako med
až se mi z toho Bohdanko tají dech
Ráno ti ho uloupím, večer zas od tebe vyloudím
vždycky si ho získám, tvůj odpor k zániku odsoudím
I když láska často bolí,
k tomuhle snad vždycky svolí
V tvé blízkosti vzplanu vždycky stejně
jak štěně šťastné s klacíkem jsem samozřejmě
Smutný život toho co to tak necítí
prázdnota, tma a nebytí
Jsem šťastný že jsem ti dal svoje srdce
snad ráda jsi i ty, že ho držíš v ruce
Autor petrzal, 19.03.2019
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí