...

...

Anotace: ...

Do poslední chvíle myslela sem že se vrátíš
Že hnusnym chováním si jen dlouhou chvíli krátíš
Že ve skutečnosti měl si a vždy budeš mě mít rád
A ne že toužíš jen po tom s jinou spát

Dělala sem vše co na očích sem ti viděla
Ale tohle sem ti splnit nemohla
Byla sem jediná a to ti asi vadilo
Každá moje malá chybička – to se ti hodilo

Nakonec sem jen já za vše mohla
Ale nic sem s tim dělat nemohla
Ty si jen svou pravdu měl
Aniž by si v tu mou věřit chtěl

Pak sem byla nejhorší stvoření na světě
Nejhorší člověk na týhle planetě
A ty si měl najednou skvělej důvod
Vymyslet si rozchodu původ

Byla sem tak špatná že už se mnou nechtěl si být
Že s jinou slečnou chtěl si najednou žít
Ale ono to nebylo najednou, trvalo to už měsíce
Mohl si to říct rovnou a ne vymýšlet výmluv tisíce

Moc mě to mrzí, hlavně to že si mě podrazil
Kéž by si v životě alespoň jednou na lásku narazil
A poznal jak moc to bolí…..
Když srdce ti krvácí a tvůj miláček ho posype solí…..
Autor cestovatelka, 27.02.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí