Bohdanka

Bohdanka

Anotace: S tebou se loučím, vítám a užívám. Každé ráno píšu ti aby jsi věděla, jak moc tě mám rád. Děkuju

Brodíme se času proudem
nazí a znaveni než cíle dojdem
Oblečem šaty se vzorem veselým
loučíme polibkem se nesmělým
Pak uvidíme co den nám přinese
bude jen náš, vetřelce nesnesem
Jen chvil pár lásko než zas přijdu k tobě
s deficitem jak stromek po ozdobě
Jsi moje náplň celých dní
s tebou je užívám jako by byli poslední
Děkuji že jsi a že tě mám
to vykřičím vstříc ozvěnám
A´t kdo ví nejsi jen ty jediná
už nikdy sám a nikdy v srdci pustina
Autor petrzal, 22.03.2019
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí