Děkuji

Děkuji

Anotace: Děkuji že jsi, že jsi vše a že podporuješ společnou cestu

Sražení do kolen prachem se dusíme
trápení a bolesti přichází a my snášíme
Džíme směr a doufáme v světlo
tak stále jdem i když se temno sneslo
Potkáme přátelé, lásky a anděle
pomůžou, podpoří, posunou a dál jdeme vesele
Má láska přítel i motivace Beruško jsi ty
samozřejmě že i láska
co na cestu vždy posvítí
S tebou dávám cestu i všechno zlé
s tebou již žití není mdlé
Děkuji za tvé bytí a tvou přízeň mi
jediná má byt cíl může být vzdálený
Autor petrzal, 24.03.2019
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí