Štěstí

Štěstí

Hledal jsem dívku, díval se všude. Pak přijdu na Duklu, potkal jsem tebe. Potkal jsem dívku, vcelku usměvavou. Potkal jsem krásku, vzkutku nádhernou. Byla na mě milá, stačili tři dny. Vždy se na mě dívá, je to nádherný. Není jako všechny, je prostě svoje. Před týdnem jsem byl prázdný a teď jsi moje❤️...
Autor Koubic, 24.03.2019
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí