Únavě vzdoruj

Únavě vzdoruj

Anotace: Nemůžeš spát, bolí tě hlava a přesto chci aby jsi měla krásný den

Dnes asi dobré ráno
nebudu ti přát
Únava má vystaráno
žebrá co máme ji dát
Přesto beruško přeji, abys tím dnem prošla
kdyby jsi chtěla budu tu stále pro tebe
Měj úsměv na tváři jako by jen radost přišla
jako by chmury neměli být vidět do nebe
Dny nejsou vždy jen sluncem zalité
i bouřka a déšť jsou potřeba
Nebudeme plakat když mléko je vylité
nebudeme hádat se a bouchat do dřeva
Budeš li chtít mlčet spolu můžeme
a nebo třeba každý sám
Nebo si povídat, cokoli přát si budeme
co nezanechává zlý šrám
Autor petrzal, 25.03.2019
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné ze srdce :-)

25.03.2019 09:39:44 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí