Kouzelník..

Kouzelník..

Anotace: Seznámila jsem se s jedním klukem..čas šel dál a my jak jinak než s ním a todle vzniklo..vážně tě miluju miláčku..

Vstoupil jsi do mého života, ani nevím jak,
možná jsi kouzelník, možná i fantomas.
Možná jsi přelud, který se mi jen zdá,
který mne okouzlil a dostal do nádherného sna.
Pokud je to tak, přeji si nikdy se neprobudit,
a ve snu se s tebou životem brodit.
Nechci se probudit už jen kvůli tobě,
my prostě musíme patřit k sobě.
Cítím k Tobě víc než jsem si myslela,
jsi kluk, kterýho jsem si už jako malá vysnila.
Doufám, že nezmizíš mi tak rychle jako ses ukázal,
přeji si aby sis svou důvěru ve mne udržet dokázal.
Teď jsi člověk, který tvoří součást mého života,
jsi člověk, kterýho z paměti nevymažu dlouhá léta.
Jsi člověk, který pro mne znamená strašně moc,
jak vyjádřit slovy mé city k tobě, nad tím jsem přemýšlela celou noc,
miláčku nevím jak to slovy v této básni vyjádřit mám,
snad jen říct miluji Tě a jen Tebe v srdci schovanýho mám...
Autor Switsi, 27.02.2007
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí