ZBYLA JEN TVÁ VŮNĚ

ZBYLA JEN TVÁ VŮNĚ

Anotace: Kdyyž jsi odjela domů...

Vůně tvá je to, co zbylo...
Když odjela jsi domů.
S tebou mé srdce radostí bilo,
teď jen ta vůně a zvuk zvonů.

Co ty zvony značí zvukem?
Zvuk rozléhá se krajinou.
Šťastný jsem tvým klukem,
šťasten žes mou milou.

Ach ta tvá líbezná vůně,
a chvění pod tvými doteky.
Nyní sním ležíce ve vaně,
těším se, až příjdeš s dalšími doteky.

Snící za tlukotu zvonů,
tvou vůní vrhán k těm snům.
Bude krásná cesta do jednoho domu,
tak prozraď vůně, postavíme ten dům?
Autor RešHeNúnHe, 27.02.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda doteků, co se rýmují s "doteky". ale jinak moc hezké, půdobivé, líbí se mi poslední verše.

27.02.2007 21:19:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí