Poslední svatba

Poslední svatba

Anotace: -

 

Poslední svatba

 

U ticha vlastní mihotání, které v slovech slyším

i láska kdysi nečekaná – ostrov boha díků

jen jediná mi do života vpadla z horských výšin

a působí i blaho fugy zcela bez dotyku.

 

Jen šepot z dálky telefonů nalézá sen stále

u ucha něžně zazněly mi vzlyky z kobky duše

má princezna u hlubin země hledá záři krále

svá sdělení mi dala záhy – prostě – jednoduše.

 

U brány nebes pociťuji svatbu při podzimu,

své krátké možná žití zdejší zcela obětuji

hodině tady – políbení k slunci nejbližšímu –

a za to všechno vlídným bohům smířen poděkuji.

 

Autor ARNOKULT, 31.03.2019
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Polux Troy, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí