Západ Slunce

Západ Slunce

Anotace: -

 

Západ Slunce

 

U vyhořelé pouště trpkých stínů

se proudy strmé kdesi propadaly,

u kterých staví démon gilotinu,

kde k vidění je odraz strachu stálý.

 

Mé slunce kdesi padá na dno tísně,

ve které slyším zvony za horami,

ukončena je hudba vznosné písně,

když v kobce s mříží zůstáváme sami.

 

Jen Boží světlo místo těla vládne,

u probuzených tónů v slzách času,

už nikdy nikde nepřijde mi žádné

strádání, které hledá v mlze krásu.

 

Autor ARNOKULT, 02.04.2019
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Polux Troy, šerý, Frr, vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí