To nejhezčí od Tebe bylo

To nejhezčí od Tebe bylo

Anotace: ohlédnutí za bývalý vztah, který ani nezačal

Tsíceré díky za všechen čas,

co jsi mi věnoval,

za ty krásné věci, které jsi mi jednou řekl

A děkuji, že jsi mne objal,

když jsem se bála

 

Také Ti děkuji určitým způsobem,

že jsi mi lhal, kdykoliv jsi chtěl,

že jsi předstíral, že mě miluješ

Mě naučily, že je třeba děkovat

za dobré i za zlé i za to, co mohlo být,

proto přiznávám, že Tě znovu uvidím

 

To nejhezčí od Tebe bylo,

když jsi odešel, všechno zlé,

co jsi mi udělal,

beru si to nejlepší ze sebe

Děkuji, že jsi mě nechal jít

a daroval jsi mi svobodu

 

To nejhezčí od Tebe bylo,

že jsi mě nechal jít

Já jsem tak poznala někoho jiného,

což mě nyní činí štastnou

 

Najednou osud není to,

co člověk čeká,

postupně zakopáváš o nejrůznější kameny,

ale je to způsob, jak se postupně přiblížit k moři?

 

Děkuji za všechno,

co se mezi námi mohlo stát,

ale nestalo

Děkuji za všechno, co se neudálo

a moc Ti děkuji za Tvé sbohem

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Misha, 04.04.2019
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí