Vědma

Vědma

Anotace: Elixír lásky.

Prosím vás paní, jež kouzly vládnete,
přičarujte mi lásku mladého děvčete
Nejsem moc krásný, já dobře vím,
proto teď zlatem vám zaplatím

Tu kterou miluješ, nemůžeš mít,
lásku si za zlato nekoupíš
Jiného ona dlouho už v srdci má,
na to nestačí všechna kouzla má

Místo magie, teď radu ti dám,
jinou milou pro tebe mám
Láskou se souží, že nemáš jí rád,
naříká, pláče, nemůže spát

Ta dívka s tebou navždy chce žít,
pro ní nemusíš žádný lektvar mít
Tak nebuď chlapče velký bloud
a běž jí co nejrychleji obejmout
Autor Psavec, 27.02.2007
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilá, líbí...*:)

01.02.2011 17:26:00 | PIPSQUEAK

Tvé verše jsou opravdově krásné.Líbí se mi moc.

01.03.2007 13:48:00 | s.e.n

...proč tak často toužíme po tom, co nemůžeme mít a to blízké přehlížíme:-((...tak už neotálej a běž ji obejmout:-))

28.02.2007 07:37:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí