Poznej a zkus věřit

Poznej a zkus věřit

Anotace: ...

Projdi se v mých botách
a poznej můj svět.
na nic se mne neptej
zde netřeba vět.
Uvidíš všechny mé hříchy
odhalíš mé touhy
...zrychlí se ti tep...
Až budeš na konci
budu se modlit
aby ses naučila věřit
věřit v nás oba.
Abys vždy pro nás dva
měla místo ve svém srdci.
Autor Headstar, 28.02.2007
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle se mi opravdu líbí.

19.10.2007 10:00:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí