Přátelství a láska

Přátelství a láska

Ještě tě cítím
ve mě znít..
Ještě tě vidím před sebou ..
Chutnáš jak kapky teplého deště
Co buší ... duší mou ..

Ještě tě mám
v sobě
Ještě tvou chuť držím si...
Hluboko na tmavém dně
V sobě já tiše přeji si ..

Ještě tě mít... !
Několik let...
Ještě se hřát o tvé ruce ..
Buďme přátelé na tisíc let
Co přežijí revoluce..

Ještě tě cítím
ve mě znít ...
Jsi vítr , co naráží do
stěn deště...

Ještě mi říkáš
"Držím tě vím.."
Odpovím tiše ..
"ještě ,ještě" ...
Autor Liduška, 17.04.2019
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: J.Karasová, Misha, Frr, BaZiNgA, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí