Ranní sen

Ranní sen

Anotace: Ráno co ránu píšu ti přání, nikdy nepokryju však co bych chtěl. Láska jak v pubertě přišla znenadání, ted mám to co vždy jsem chtěl.

Jak kráska zakletá, zůstáváš snít
líbám tě jen letmo, už musím jít
Sny nosí nápady, strach i velké plány
někdy vše zabijí, jindy zas chrání
V teple tvé peřiny já s tebou dnes snil
sdílené teplo těl, pocit který mě uvěznil
V krajině srdeční jak někde ve věži
kdo tohle nezažil, ten mi teď nevěří
Chci ještě více času
nechci já více opustit tuhle basu
Je to láska moje Milá
co mysl mojí uvěznila
Tak si teď i po probuzení sním
děkuji andělům současným
Děkuji Lásečko hlavně tobě
že našli jsme cestu k sobě
že umíš mě obejmout a hřát
a že chceš mi tenhle pocit dát
Autor petrzal, 18.04.2019
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že bych hrdinovi nevěřil se přímo říct nedá, věřím že to poblouznění je silné takže člověk ztrácí povědomí co je důležité a
... náhle si cení
ze všeho nejvíce SNĚNÍ
(to jsem se jako pokusil připojit)

18.04.2019 10:00:32 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí