~Už není smutná...

~Už není smutná...

Anotace: =====(*o*)=====

~~~~~~~
Z jahod nikdy není smutná 
ta holka,žena i princezna
ani z hořké čokolády
/to hodně lidí zná/
i když...
moc to nejde dohromady,
mlsání však nemá vady
ta chuť je kouzelná.

Jahoda...
bíle kvete a sladce chutná
červená je pro ni nutná
slunce je pak všechny barví
i když nemá štětec,barvy
to se pletu,barvy má
každá duha na obloze
vždyť je čarovná.
A odráží se v každé strouze.

Ale...
to co kluci mají rádi
je fotbal,pivo,kamarádi
a hezký holky 
v mokrým tričku
co mají sexy postavičku
a jahodové polibky
no přece...
každý něco miluje
a tak to bylo tak to je.

~~~~~~~~

jahody

Autor Květka Š., 18.04.2019
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voní z toho krásného hrníčku, jahůdky - lahůdky :-)

19.04.2019 14:21:52 | Kapka

...máš pravdu,taky bych si zobla...

19.04.2019 16:30:08 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí