Život je víc než být naživu.

Život je víc než být naživu.

Anotace: ... 22.2.2019

 

 

 

Vita non est vivere sed valere vita est.

Život je víc než být naživu.

 

Jsi důvod proč žiji,

jsi důvod proč pěji,

dík Tobě já se chvěji,

náručí štěstí kryji.

 

 

 

Autor Jean-Paul Simon, 20.04.2019
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Majda, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí