Láska

Láska

Ptáček jenž zpívá v koruně stromu
děcko které se přitulí k mámě
když se s pláčem vrácí domů
rozkvetlá zahrada růží
žena co se odevzdá muži
bolest kterou nelze slovy popsat
nepomáhá nic, nelze se z ní dostat
prosluňený den který dává zase smysl
Tebou prostoupená mysl
odhodlání překročit pro druhého brány podsvětí
nemyslet na sebe
přinášet oběti.

Autor lonewolf, 22.04.2019
Přečteno 383x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí