Cesta

Cesta

Anotace: rád pro nás jsem tím čím chceš abych byl

Cestou s tebou chci jít
proti proudu proti všem
jen tobě být otevřen
a nechat zvony uvnitř srdcí znít
Zvláštní jak mě tvé bytí láká
jak se měním jako počasí
jak nevadí mi přesčasy
jen najít tvé štěstí kde se fláká
Nevím jestli je všechno správně
to ale nikdy nikdo netuší
někdy jsem ublížený a někdy mám slunce na duši
jsi ale cíl za kterým pujdu neůnavně
Autor petrzal, 23.04.2019
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí