Vaškovi IV

Vaškovi IV

Anotace: Protože možná to dopadne tentokrát jinak...

Tornádo myšlenek

hlavou mi víří

Střípky z nich zachytím

a vidím tvou tvář

Tvůj pohled plný lásky

A strachu

Odrážejícího ten můj

 

Dvě zranitelné duše

Riskující novou bolest

Pro naději společné budoucnosti

Plné štěstí a něžnosti

 

Mám spoustu otazníků

Pár pochybností

A čím dál menší strach

Ale chybí mi tvůj dotek

A hlas

A přítomnost

 

Kéž to dopadne

Lépe než kdy dřív či poté

Pro nás oba

 

 

 

 

 

Autor neumětel, 24.04.2019
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí