Ranní štěstění

Ranní štěstění

Anotace: Je fajn mít radost z toho co pro lásku dělám i když někdy je těžké ppoznat co by chtěla co jak zrovna vnímá

Kránsný den ti lásko přeji
myšlenky mě pokoušejí
Myšlenky na to co bych rád
to jenom ty mi můžeš dát
Tak ponořen v krajině své temné mysli
mám zbystřené všechny své smysly
abych využil každou šanci
abych tě ochránil před kopanci
abych namlsal své city a duši
mohlo by to být jednodušší
Po boji ale sladší je odměna
a láska Mít radost znamená
A já ji mám tolik že tě s ní polévám
abys cítila tu energii co zasévám
Autor petrzal, 24.04.2019
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí