Příště

Příště

Anotace: ...

Nekonečný proud modravého nebe
Nad hlavou voda
okolo plave
A něco hledá
Na kousek papíru napíšeš jméno
Voda jej rozmočí
Písmo se smylo
Hluboko do očí
Pocítíš ztrátu
Ostatní nevěří
Že srdce máš tu
Jen volně vpuštěné
Do hlubin černých
A lásce zasněné
Bez názvů stejných
Dáš další jméno
A do vzduchu vkreslíš
Své sny

Tak třeba příště...
Autor Jitka, 28.02.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí