Dobro a zlo

Dobro a zlo

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

Zvonka i zvnútra
láska vyzerá čisto.
I cez priehľadné sklo
vidieť hmlisto.

Mužská ruka
jej pohár ponúka.
Je v ňom dobro i zlo.
To vie naisto.

-------------------------------------

Snáď tisíc ich bolo
čo prešli cez jej mólo
cez spustený most.

Nik jej nedal bozk.
Zahral svoje sólo
sebe pre radosť.

Ach, kde si ľúbosť?


Anna Vodičková
Autor annav, 27.04.2019
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí