...tak, aby to vřelo

...tak, aby to vřelo

Anotace: :)

Prošla jsi mým životem
jak vůně z divých luk
víš, že nejsem ochoten
být jen další kluk.

Nechci mlsat rozkoše
z dlaní plných sazí
srdce, které rozkouše
city co pak mrazí.

Nemohu zde ponechat
city na pranýři
nemohl bych v klidu spát
ani radost šířit.

Ještě jednou obejmi
mé smutné zkřehlé tělo
do žil víru nalej mi
tak, aby to vřelo.
Autor Ďábel sám, 02.05.2019
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí