Konec?

Konec?

Anotace: Nevím jestli to končí, asi bych zkusil to ještě, jen musejí chtít dva a zkusit to znamená přijmout i své chyby což asi neklapne takže . . . .škoda

Láska v mém srdci stále žije
a city,prosím nepohřbi je
Třeba šlo to hezké jenom spát
ale vrátí se, nenech je venku stát
Na srdci nemám led a závěje
zkusil bych to zas, je tady naděje
Já moc tě miloval
a stále ctím to co jsem srdci dal
a i když teď je v ráně jed
ty rozhodni zda bude tam smrt a nebo květ
Zda po hadím uštknutí
umře a zůstane ležet bez hnutí
Zda budeš pro mě už jen cizí
motýlci v břiše zase zmizí
Kus který jsem si ulomil
zda na mě velký byl.
Nejsem šťastný, chci lásku v srdci mém
chci ztrácet se v úsměvu lehce nablblém
Nechci tón křiku, urážky a ponížení
chci ti být rovný a chci políbení
Chci i v chvíli černé
být u své lásky věrné
Nechci být jen doplněk
obraz na hladině bez vlnek
a tak bych plácal dál a dál, ve mě stále hoří plamen
bud chceš a nebo nechceš - Amen
Autor petrzal, 03.05.2019
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tedy, snad jí to obmněkčilo. Doufám ;-)
ST

21.11.2019 22:40:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí