Co vítr šeptá

Co vítr šeptá

Anotace: ..

I vítr si šeptá,
jak se dnes cítím zrazena láskou nemilovaná.
I slunce co svítí chce zahřát mé srdce
co zamrzlo rázem,když nemá mě rád.
Kapičky deště jak slzičky bolesti,
co přišly si z nebe když vidí můj žal.
I vít si šeptá,že nemůžu dál!
Autor Zlatičko, 28.02.2007
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i tak se dá psát a nalákal mně název

25.12.2010 12:59:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí