Umírám na Lásku

Umírám na Lásku

Anotace: než se stačila Láska probudit k životu, vše se zhroutilo jak domeček z karet a Láska jak mávnutím kouzelným proutkem zmizela

Odešel jsi bez jediného slova,

žádné rozumné vysvětlení jsem od Tebe neslyšela,

proč odcházíš

 

Zamkl jsi přede mnou dveře svého srdce,

když jsem o trochu víc Tvé Lásky  prosila

Ze strachu jsi z hnízda utekl,

bez odpovědí na mé otázky

Jedno zraněné srdce jsi tu nechal,

po Tvé Lásce toužilo

 

A teď umírám na Lásku,

když se mi vyhýbá

Nemůžu čekat, až se za mnou vrátíš,

protože už není cesty zpět

 

Vedle sebe Tě nejvíc potřebuji,

bez Tvé Lásky nemohu žít,

protože umírám na Lásku

 

Mezi Tvými papíry jsem dopis objevila,

v řádcích jsou jen nesmyslné věty

Píšeš v něm, že důvod k odchodu je málo volnosti,

protože ty chceš být bezpodmínečně svobodný

 

Pověz, že to není pravda, že se vzbudím

blízko u Tvé kůže stejně jako včera

A tak umírám na Lásku,

bez které nemůžu žít

 

 

Autor Misha, 07.05.2019
Přečteno 309x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí