… poklad života

… poklad života

Anotace: ... 24.1.2018

 

 

 

… poklad života



V pokladnici šperk se třpytí,

na cestu srdce zářně svítí,

by radostí vůkol vše se skvělo,

mne tím chóry lásky kol jemně pělo.

 

Toť melodie zvučná citu mládí,

v souzvuku srdcí směle ladí

svých tužeb lásky tajné plány,

by k tabuli života tím byly zvány.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IXgP1Rbz9aA

 

 

 

Autor Jean-Paul Simon, 08.05.2019
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: Majda, šerý, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska zdařile vyznělá*

08.05.2019 13:49:50 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí