Polibky

Polibky

Anotace: ...

To lechtání, které ve svém těle cítím,

může za to, že naprosto ztrácím rozum

Radostí skáču a to způsobuje,

že mi prudce srdce bubnuje

 

Nemohu ani tančit nohama

ani pohnout rukama,

ptotože se vznáším nad zemí,

koncentraci ztrácím,

když Tvá ústa mi chtějí dát Tvé polibky

 

Polibky, které chutnají sladce jako med,

když cítím Tvůj dech, má duše se probouzí

Teplem Tvého těla se ohřeje a slyším Tvé pocity,

které nahlas vyslovuješ

 

Nacházím se v rytmu Tvých polibků,

po jahodách a šampaňským chutnají,

po krku jedou a stále níž klesají

až dorazí k pupíku a pak mě začneš znovu... LÍBAT

Smyslnými polibky mě každé ráno probouzíš,

jimi mé tělo poséváš a touhou rozpaluješ

Lehce se Ti odevzdávám,

Tvému kouzlu snadno podlehnu

 

Ty víš, že Ti pokaždé neodolám,

jelikož mě k hříchu svádíš,

kdykoliv máš příležitost

Máš rád, když si se mnou můżeš hrát

 

Polibky, které chutnají po mátě a skořici,

když cítím Tvůj dech, má vášeň se probouzí,

jen tak lehce ji neukojíš

Moje tělo je totiž hladové po Tvých něžných pohlazení

 

Nacházím se v rytmu Tvých polibků,

po sýru a víně chutnají,

po krku jedou a stále níž klesají,

až dorazí k pupíku a pak mě začneš znovu... LÍBAT

Autor Misha, 12.05.2019
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí