Chci být...

Chci být...

Anotace: chci být...

Úsměvem na Tvé tváři
Sluncem - na Tvém nebi zářit
Květem pro potěchu Tvého oka
Radostí co nad chmury povznese Tvého ducha

Lékem co nemoci Tvé vyléčí
Tvou potěchou i v chvílích ne zrovna nejlehčích
Stínem v němž vždy najdeš osvěžení
Svobodou jež uchrání Tě před vězením

Hudbou pro povznesení Tvé nálady
Záhonem lilií uprostřed Tvé zahrady
Filmem jenž si pouštíš stále
Tvou partnerkou při každodenním bále

Snem co se Ti každou nocí zdá
Nevěstou co řekne ano a bude Tvá
Propiskou s níž Tvoje ruka píše
Zámkem na dveřích Tvé nejtajnější skrýše
Autor Jiřina, 28.02.2007
Přečteno 755x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

hezoučká....je krásné, když milujeme...

22.03.2007 21:11:00 | Lorraine

joj...tak ta je ;-) hmmmm...krásně krásná

01.03.2007 19:36:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí