ACH...

ACH...

Anotace: ach...

Milovat muže,
co srdce zmůže,
když se ohněm zapálí
a tepny se v žáru roztaví.

Tvé svůdné oči,
láskou mě svážou,
mou povahu ochočí,
jak city mé kážou.

Tvé ladné pohyby...
ach nejsou pochyby
nad tvou mužnou silou.
S tebou cítím se lehce, jak vílou...

Tvé tmavé vlasy...
Svůdně tělo,
v hlavě mi křičí hlasy,
jak lásky tvé se mi zachtělo.
Autor Christien, 28.02.2007
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta není pro mě, že? hmmm....škoda :-( pěkně pěkňoučká ;-)

01.03.2007 19:29:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí