S Tebou ke hvězdám

S Tebou ke hvězdám

Anotace: :)

Milování s Tebou je jak stoupat ke hvězdám
pak pádem padat dolů,
ústa rozesmát,
být navždy spojeni a spolu.
Vášeň sdílet polibky,
lehkost pírek něhy,
vlnit prsty Tvé křivky,
počítat Tvé pihy.
Jen dotek horkých rtů,
jak paprsků slunce,
co rozzáří i tmu,
jen lehce, lehounce,
abychom byli skryti.
Autor Ďábel sám, 28.02.2007
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hmmm.. :-)))

01.03.2007 19:10:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí