Trápím se trápím

Trápím se trápím

Anotace: vyznání pro jednu milou doktorku...

Jako voda co se třpytí, jako vůně, kterou cítím, vnímám tě a slyším.
Tvůj úsměv v bílém plášti, dvě oči, které září, tak milá, půvabná jsi.
Jsi denni světlo v slunce pláči, jsi ta, kterou znám teď radši.Můj sen teď tobě patří.
Jsem smutný a jen se trápím, neznám konce snu, co ti vyprávím.
Autor Diablek, 28.02.2007
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí