Venkovské zvony

Venkovské zvony

Anotace: pro Tebe...

Venkovské zvony zavírají den,
suché stébla zametají vzpomínky na život,
jenže všechny cesty uzamíká západ slunce,
nemůžeš utéct, neb si v mém srdci,
tvá silueta tančí ve skomírajícím slunci,
a já vidím tvůj úsměv v tom stínu,
který je přeplněn světlem,
které sama vyzařuješ,
mé srdce buší, když jsi kousek vedle mě,
líbáš mé rty a říkáš:,, Miluji tě!"
z tvých očí do mé duše,
říkáš nejsladší slova,
nejsladší věci, které mohu slyšet,
díky lásko, díky Bože,
díky za chvíle s tebou,
cítím tvůj dech mezi mými rty,
cítím tvoji ruku v mýc vlasech,
díky miláčku, díky zlato,
díky lásko, děkuji Ti!

Venkovské zvony probouzí nový den,
naše hvězdy mizí,
prosím, neplač, zase se uvidíme,
a políbíme...zase jednou...
Autor Muta cum liquida, 28.02.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí