Našel jsem anděla

Našel jsem anděla

Podkal jsem anděla v prachu mé cesty
cesty peklem nebo ven
seděl tam s hlavou v dlaních
Chtěl jsem mu pomoc od bolesti
zahojit procitnutí a být mu ostrovem
vyřešit spoustu neznámých

V takovém hnusu sedí si zlomený
vypadá obyčejně však
a já tu nejsem za odměnu
V očích ale jakési znamení
a naděje že ví co a jak
nebudu už nikdy naslouchat jinému

On ani křídla nemá na zádech
ani světlo okolo hlavy nejančí
vypadá obyčejně až na duši
Bývával zřejmě na tajných obřadech
získal nadhled ale už netančí
že budeme teď navždy spolu už asi také vytuší

On podobu má zklamané a nalomené ženy
se šrámy na duši a se srdcem schovaným
před sebou aby nepodlehla nikdy více
Je ale krásné stvoření a mantinely vytyčeny
před námi společná cesta jež nám je posláním
nám společně věřím nejvíce

Ta bytost Bohdanko jsi ty a doslova
Peklo mé je pád a Haki
byla to nouze a stala se z ní šance
Štěstí nepřinesla podkova
jen ty a souhra náhod taky
ted už já budu tvůj ochránce
Autor petrzal, 26.05.2019
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí