bolest z lásky

bolest z lásky

Anotace: Bolest z lásky

Kolika si nám lhal
ubližoval a fér hry nehrál
podvodník ve vztazích
který nikdy neprohrál
s kolika si to
ve svůj prospěch koulel
bylo ti jedno
jak je nám ouvej
slzy smutku byly ti ku štěstí
nebyl jsi nikdy trpitel
nevíš co je velké neštěstí
nejsi upřímné lásky spasitel
láska není jen proutkem mávnutí
je to upřímnost ale i pocit prázdnoty
Autor kikin87, 28.05.2019
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Šíleně smutná princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí