Degustace

Degustace

Anotace: Jedinečně stejné

Sbírka: Soví píseň

Chtěla jsem Tě
k Ježíšku
anebo jen tak
(no jéžiš)

To jsem
zase jednou
byla
(několikrát
a pořád)
pěkně nenažraná

Vím
že (jednou)
budeš chtít
Jen já u toho nebudu
(ani chybět)

Už sis (kdysi)
vybral
Podle svého gusta
(a stejně blbě)
Nejsem Tvůj výběr
ani z hroznů
a už vůbec ne z bobulí
(nemyslím tím bobule jako bobule)
Škoda, líbil ses mi

Tak co už
svět se nezboří

Autor Lady F., 29.05.2019
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a upřímné.

28.11.2023 13:23:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí