SNY

SNY

Když ruku za ruku jdem

s tichem v šlépějích

a den se rodí

plný červánků

a jemných vánků

od vlasů tvých

a zpět se nechce

do chvil mrazivých...

Jen hledět chtěl bych

do hlubin modravých

a číst tě dlouze

jak notovou osnovu

jak poprvé

zkusím to znovu

jen neodcházej

a zůstaň se mnou...

A dlaně své

spolu propletem

cítíme chvění

mlžného oparu

co zchladit chtěla by

noc ztichlá nad ránem

když rosu skleněnou

vkládá nám na hlavy...

Když ruku za ruku jdem

vstříc slunci v úplňku

a řádky dopisů

se v mosty spojují

pak naše cesty

se možná sejdou

a sny

řečiště vyschlých řek

naplní...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 02.06.2019
Přečteno 380x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Mt. Blanc, Kapka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí...

03.06.2019 07:49:58 | Mt. Blanc

Děkuji :-)

08.06.2019 23:24:24 | Zbynislaw Thinkiewicz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí