co cítím

co cítím

Anotace: Co cítím

Do dlaní tvých
vložím svou duši
kterou ochraňovat budeš
vím že jsi můj ochranitel
že mě intenzivně miluješ
nakreslíš mi tuží
na ni věrný vzkaz
spolu nám je krásně
milující mé já je toho důkaz
Autor kikin87, 08.06.2019
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí