Vyznání

Vyznání

Jsi nádherná, chytrá a úžasná.
Vždy když tě vidím zatají se mi dech.
Řekl bych, že jsi dokonalá,
ale to bych šel hlavou o zeď.
Jednu chybičku přece jen máš.
Poslední dobou pojem o čase neznáš.

Chápu, máš teď těžké období.
Taky se na tebe nikdo nezlobí.
Chci s tebou venku být, sám.
Ať už nemusím dále snít, že tě mám...

Jedno tvé objetí a jsem jako na oblaku.
Všechny moje problémy tím necháš v prachu.
Cítím k tobě něco víc a mám strach.
Že pokud pošlu mého "srdce beat".
Z našeho přátelství bude krach...
Autor Koubic, 10.06.2019
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí