Hlazení

Hlazení

Anotace: Rád tě hladím a trápím sebe

Po dráze stehna jezdí mé dlaně
jemná jsou jak okvětní lístky růže
Jsou šťastné jen se podívej na ně
touha tlačí a té už nic nepomůže
Do kůže vstřebává se ti z mého těla teplo
zrychluje se dech a jako soprán zní
Teď nechci nic, ale chci všechno
rezonance ve mě je extrémní
Na zádech cítíš vůni stop mých prstů
obě ruce zmateně bloudí po těle
Pravidelné jak pochod sršňů
své oči přivírají andělé
Jsem opilý endorfiny které mysl mou motají
promočen potem a lásky kapkami
Mysl a tělo se shodli na tom co žádají
já žiji těmi chvilkami
Autor petrzal, 11.06.2019
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Neegoista88, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí