Toužím

Toužím

Anotace: ..

Toužím po tvém úsměvu,který rozjasní mou mysl.
Toužím po tvé blízkosti,která dává mojí duši klid.
Po tvém dotyku toužím,který rozbuší mé srdce,
že i ty bys mohl slyšet.
Po tobě toužím,který vstopil jsi mi do života
a já stále nevím jsi-li dar a nebo prokletí!!!
Autor Zlatičko, 01.03.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí