Drak

Drak

Anotace: ?

Černý drak na hoře kostí,
to je ten, kdo je plný zlosti.
Okolo sebe pouští kapky ohně,
to co cítí on, cítím já k Tobě.
Jak si mi to mohla udělat,
myslel sem, že začínáš mě milovat.
Teď Tvoje oči vidím ve tmě
a ta tma je ve mě.
Autor deSolAxe, 19.03.2005
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí