Amorovo Tao

Amorovo Tao

Anotace: :)

Odpovím ti na otázky
proč je Amor symbol lásky
proč jsou lidi změněný
když jsou zamilovaný.

Tyhle stavy vědomí
u muže jsou, u ženy
dva roky to hodně šumí
pak to někdo rázem ztlumí.


Tak co je toho příčinou,
že se oba pominou
kdosi nám dal cítění
proto jsme furt zranění.

Nenávist a milování
Tao je tu stále snámi
harmonie protikladů
pořád nám to motá hlavu.

Autor Ďábel sám, 18.06.2019
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdosi nám dal cítění a nechal nás napospas...

18.06.2019 16:32:16 | Kapka

jojo

19.06.2019 07:59:24 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí