Vzkazy

Vzkazy

Anotace: ...

Posílám ti vzkazy napsány krví,
ty vzkazy s písmem tvým a tvými slovy,
posílám ti vzkazy, jenž jsi mi psal,
jimiž jsi úsměv mi navždycky vzal.
Posílám ti vzkazy, jenž nechci číst,
nechci už viděti jdiný list.
Posílám ti vzkazy, jež berou dech.
Posílám ty vzkazy, jen si je nech.
Autor SusanNortonova, 01.03.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí