Další pokus

Další pokus

Anotace: Další pokus o lásku at už bude dlouhá, věčná nebo vyprchá. Přesto chci pocit že jsem se tomu oddal a vědět že to bylo Milovat

Miluj mě jak jen to půjde
nemysli na to co může být dál
Život někdy celkem ujde
než plakat raději bych se smál
Já chci tvůj pláč i smích
teplo i tvůj chlad
Chci tě ve chvílích světla i temných
nechci už nikdy nevyhrát
Vstřebat tě celou a jednou bytostí být
je to jen mezi námi, nikdo do toho nevidí
Jsme jediní kdo o nás dvou ví
jediní kdo souznění uvidí
Budu tě líbat a na tělo ti vzkazy psát
aby jsme zahnali samoty utrpení
Tentokrát to vyjde snad
kolikrát už jsme takhle milovali?
Do štěstí jsem kopnul " hej ty zase spíš?"
proč je tak líné věděl by jsem rád
Snad už se nyní probudíš
jsme dva a chceme milovat.
Autor petrzal, 21.06.2019
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí